Tarkkailuluokat

ChiliWikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tällä sivulla on luettelo sellaisista ongelmia havaitsevista luokista (tarkkailuluokat), joiden sisällön koostaa automaattisesti MediaWiki-ohjelmisto. Luokkien nimiä voi vaihtaa muuttamalla asianomaista järjestelmäviestiä nimiavaruudessa Järjestelmäviesti.

Tarkkailuluokka Viestin nimi Kriteerit luokkaan joutumiselle
Sivut, joissa on toimimattomia tiedostolinkkejäbroken-file-categoryTämä sivu sisältää toimimattoman tiedostolinkin (eli linkin upotettavaan tiedostoon, jota ei olemassa).
Sivut, jotka käyttävät kaksinkertaisia argumentteja mallinekutsuissaduplicate-args-categoryTämä sivu sisältää sellaisia mallinekutsuja, jotka käyttävät kaksi kertaa samaa argumenttia kuten {{foo|bar=1|bar=2}} taikka {{foo|bar|1=baz}}.
Sivut, joissa laajentamissyvyys on ylitettyexpansion-depth-exceeded-categoryTämä sivu ylittää suurimman sallitun laajentamissyvyyden (expansion depth).
Sivut, joissa on liian monta vaativaa jäsenninfunktiotaexpensive-parserfunction-categoryTämä sivu käyttää liian monta resursseja vaativaa jäsenninfunktiota (kuten #ifexist). Katso Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Piilotetut luokathidden-category-categoryTämä luokka sisältää koodin __HIDDENCAT__ sen tekstisisällössä. Koodi estää luokan näkymisen sivujen alareunassa olevassa luokkien laatikossa kuten yleensä.
Indeksoidut sivutindex-categoryTällä sivulla on koodi __INDEX__ ja sivu on sellaisessa nimiavaruudessa, jossa koodin käyttö on sallittua. Tämän vuoksi hakurobotit indeksoivat tämän sivun, vaikka ilman koodia sivua ei indeksoitaisi normaalisti.
Sivut, joissa solmumäärä on ylitettynode-count-exceeded-categoryTämä sivu ylittää suurimman sallitun solmujen lukumäärän (node count).
Indeksointikiellolliset sivutnoindex-categoryTätä sivua eivät hakurobotit indeksoi, koska sivulla on taikasana __NOINDEX__ ja koska sivu on sellaisessa nimiavaruudessa, jossa taikasanan käyttö on sallittua.
Pages with non-numeric formatnum argumentsnonnumeric-formatnumThe page contains a non-numeric argument to the formatnum parser function.
Käsittelemättömiä mallinemuuttujia sisältävät sivutpost-expand-template-argument-categorySivu on suurempi kuin $wgMaxArticleSize, kun mallineen argumentti on laajennettu (argumentti on merkkijono kolmen aaltosulun sisällä kuten {{{Foo}}}).
Mallineiden sisällytyksen kokorajan ylittävät sivutpost-expand-template-inclusion-categorySivun koko on suurempi kuin $wgMaxArticleSize, kun kaikki mallineet on laajennettu. Tämän vuoksi joitakin mallineita ei laajennettu.
Sivut, joiden näytettäviä otsikoita ei huomioidarestricted-displaytitle-ignoredSivulla on {{DISPLAYTITLE}}, jota ei oteta huomioon, koska se ei vastaa sivun oikeaa nimeä.
Sivut, joissa = on käytössä mallineenatemplate-equals-categorySivulla on malline {{=}}, mutta tässä wikissä sen sisältö ei ole =. Tämä käyttö on vanhentunut; tulevassa MediaWikin versiossa {{=}} on jäsenninfunktio.
Sivut, joissa on mallinesilmukoitatemplate-loop-categoryTämä sivu sisältää mallinesilmukan, eli itseänsä kutsuvan mallineen.
Sivut, joissa unstrip-enimmäissyvyys ylittyyunstrip-depth-categoryThe page exceeds the unstrip depth limit.
Sivut, joissa unstrip-kokoraja ylittyyunstrip-size-categorySivu ylittää kokorajoituksen.