Ero sivun ”Hydrosora” versioiden välillä

ChiliWikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: Hydrosora on nimenomaan vesiviljelyyn tarkoitettu puhalletusta savesta valmistettu väliaine. Sitä ei pidä sotkea lecasoraan tai ruukkusoraan.)
 
 
(2 välissä olevaa versiota toisen käyttäjän tekemänä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
Hydrosora on nimenomaan vesiviljelyyn tarkoitettu puhalletusta savesta valmistettu väliaine. Sitä ei pidä sotkea [[lecasora]]an tai ruukkusoraan.
+
Hydrosora on nimenomaan vesiviljelyyn tarkoitettu puhalletusta savesta valmistettu väliaine. Hydrosora on eri asia kuin halvempi ja yleisempi [[lecasora]], jota myydään usein nimellä ruukkusora. Hydrosora on kalliimpaa, suurempirakeista ja yleensä uppoavaa toisin kuin lecasora. Hydrosorasta irtoaa lisäksi vähemmän pölyä ja se voi olla vesiviljelyä varten pH-stabiloitua jolloin veden pH ei pyri nousemaan kuten lecasoran kanssa tapahtuu.
 +
 
 +
[[Luokka:Kasvatus]]

Nykyinen versio 29. tammikuuta 2018 kello 16.32

Hydrosora on nimenomaan vesiviljelyyn tarkoitettu puhalletusta savesta valmistettu väliaine. Hydrosora on eri asia kuin halvempi ja yleisempi lecasora, jota myydään usein nimellä ruukkusora. Hydrosora on kalliimpaa, suurempirakeista ja yleensä uppoavaa toisin kuin lecasora. Hydrosorasta irtoaa lisäksi vähemmän pölyä ja se voi olla vesiviljelyä varten pH-stabiloitua jolloin veden pH ei pyri nousemaan kuten lecasoran kanssa tapahtuu.