Ero sivun ”Hydrosora” versioiden välillä

ChiliWikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: Hydrosora on nimenomaan vesiviljelyyn tarkoitettu puhalletusta savesta valmistettu väliaine. Sitä ei pidä sotkea lecasoraan tai ruukkusoraan.)
 
Rivi 1: Rivi 1:
Hydrosora on nimenomaan vesiviljelyyn tarkoitettu puhalletusta savesta valmistettu väliaine. Sitä ei pidä sotkea [[lecasora]]an tai ruukkusoraan.
+
Hydrosora on nimenomaan vesiviljelyyn tarkoitettu puhalletusta savesta valmistettu väliaine. Hydrosora on eri asia kuin halvempi ja yleisempi [[lecasora]], jota kyydään usein nimellä ruukkusora. Hydrosora on kalliimpaa, suurempirakeista ja yleensä uppoavaa toisin kuin lecasora. Hydrosorasta irtoaa lisäksi vähemmän pölyä ja se voi olla vesiviljelyä varten pH-stabiloitua jolloin veden pH ei pyri nousemaan kuten lecasoran kanssa tapahtuu.

Versio 21. helmikuuta 2011 kello 23.30

Hydrosora on nimenomaan vesiviljelyyn tarkoitettu puhalletusta savesta valmistettu väliaine. Hydrosora on eri asia kuin halvempi ja yleisempi lecasora, jota kyydään usein nimellä ruukkusora. Hydrosora on kalliimpaa, suurempirakeista ja yleensä uppoavaa toisin kuin lecasora. Hydrosorasta irtoaa lisäksi vähemmän pölyä ja se voi olla vesiviljelyä varten pH-stabiloitua jolloin veden pH ei pyri nousemaan kuten lecasoran kanssa tapahtuu.