Keskustelu:USDA

ChiliWikistä
(Ohjattu sivulta Keskustelu:USDA:ssa)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Keskeneräistä sivua ei ehkä kannattaisi arvostella, kun en edes tiedä, mihin yhteyteen tämä tulee, mutta tuollainen sijamuoto ainakin vaikeuttaa sen löytämistä. Miksi se ei voi olla vain USDA?

United States Department of Agriculture

PI-numeroiden hakusivuna käytän: http://www.ars-grin.gov/cgi-bin/npgs/swish/accboth?si=0&si=1

--Chilivaari (keskustelu) 27. lokakuuta 2012 kello 22.38 (EEST)


Ajattelin, että voisin lisätä paljonpuhutuista asioista pieniä selityksiä. Mihin nuo tulisivat ei ole vielä selvää, mutta monelle joka aloittelee harrastusta ei kaikki käsitteet ole selviä. Sijamuotona tuo ei ollut tarkoitus tulla tänne. Junassa sivujen muokkailu jäi kesken, koska nettiyhteydet alkoivat pätkimään.

Ovatko muut samaa mieltä, että voitaisiin lisätä käsitesivu lyhyine selityksineen?

-Yan 29.10.2012

Idea sinänsä on hyvä ja Wikiin sopiva. Pitäisi vain löytää paikka, mistä ne löytää. Etusivulla on eniten tilaa Sadonkorjuu-osastolla, mutta ilmeisesti nämä kuuluisivat paremmin Chilit yleisesti-osastolle Chililajien alapuolelle vaikkapa otsikolla Yleisesti käytetyt lyhenteet? Vai mitä ne tulisivat olemaan? Käsitteitä? Nimityksiä?

--Chilivaari (keskustelu) 29. lokakuuta 2012 kello 12.55 (EET)

Tuollahan on Villit chilit osiossa muutenkin juttua noista siemenpankeista, niin itselläni kävi mielessä, että voisiko siitä olla enemmän juttua siellä? Samalla tietysti, jos löytyisi muistakin CGN, CAP ja CO pankeista tietoa ja tarinaa, niin voisi niistäkin joskus tulevaisuudessa kirjoittaa. Taikka toinen juttu, että nekin siirtää tuolta pois näkyvämmälle paikalle?

--Toni.A 29. lokakuuta 2012 kello 14.11 (EEST)

Tein etusivulle noista siemenpankeista omat kohdat lajikkeiden alle, mihin niistä voi laittaa tietoa. Tuossa ne on hyvin näkyvillä kaikille, eikä tarvitse etsiä sieltä Villit chilit kohdasta. :)

--Toni.A 29. lokakuuta 2012 klo. 15.12 (EEST)