Ero sivun ”Keskustelu:USDA” versioiden välillä

ChiliWikistä
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
p (Yan siirsi sivun Keskustelu:USDA:ssa uudelle nimelle Keskustelu:USDA: :ssa virheen poistaminen)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 15: Rivi 15:


-Yan 29.10.2012
-Yan 29.10.2012
Idea sinänsä on hyvä ja Wikiin sopiva. Pitäisi vain löytää paikka, mistä ne löytää.
Etusivulla on eniten tilaa Sadonkorjuu-osastolla, mutta ilmeisesti nämä kuuluisivat paremmin Chilit yleisesti-osastolle Chililajien alapuolelle vaikkapa otsikolla Yleisesti käytetyt lyhenteet? Vai mitä ne tulisivat olemaan? Käsitteitä? Nimityksiä?
--[[Käyttäjä:Chilivaari|Chilivaari]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Chilivaari|keskustelu]]) 29. lokakuuta 2012 kello 12.55 (EET)

Versio 29. lokakuuta 2012 kello 10.55

Keskeneräistä sivua ei ehkä kannattaisi arvostella, kun en edes tiedä, mihin yhteyteen tämä tulee, mutta tuollainen sijamuoto ainakin vaikeuttaa sen löytämistä. Miksi se ei voi olla vain USDA?

United States Department of Agriculture

PI-numeroiden hakusivuna käytän: http://www.ars-grin.gov/cgi-bin/npgs/swish/accboth?si=0&si=1

--Chilivaari (keskustelu) 27. lokakuuta 2012 kello 22.38 (EEST)


Ajattelin, että voisin lisätä paljonpuhutuista asioista pieniä selityksiä. Mihin nuo tulisivat ei ole vielä selvää, mutta monelle joka aloittelee harrastusta ei kaikki käsitteet ole selviä. Sijamuotona tuo ei ollut tarkoitus tulla tänne. Junassa sivujen muokkailu jäi kesken, koska nettiyhteydet alkoivat pätkimään.

Ovatko muut samaa mieltä, että voitaisiin lisätä käsitesivu lyhyine selityksineen?

-Yan 29.10.2012

Idea sinänsä on hyvä ja Wikiin sopiva. Pitäisi vain löytää paikka, mistä ne löytää. Etusivulla on eniten tilaa Sadonkorjuu-osastolla, mutta ilmeisesti nämä kuuluisivat paremmin Chilit yleisesti-osastolle Chililajien alapuolelle vaikkapa otsikolla Yleisesti käytetyt lyhenteet? Vai mitä ne tulisivat olemaan? Käsitteitä? Nimityksiä?

--Chilivaari (keskustelu) 29. lokakuuta 2012 kello 12.55 (EET)