Keskustelu käyttäjästä:Chilivaari

ChiliWikistä
Versio hetkellä 8. elokuuta 2012 kello 16.50 – tehnyt Zabi (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Joo, aika törkeätä tuollainen googlella ja suoraan meidän wikistä kuvia etsitään ja mätetään sitä mukaa sinne. Katselin itsekin noita lajikkeita, niin löytyi omista kasveistani myös kuvia sieltä! Elekrep, sentään!!! Toni.A 7. elokuuta 2012 kello 23:43 (EST)

Aika outo otsikko sinulla, mutta jatketaan silti. Varsinainen ongelma hollantilaisten "varkaudesta" aiheutuu jatkossa, kun meidän kuviemme käyttöoikeudet on häivytetty ja nyt niitä saa edelleen lainata tuolta mihin tahansa. Joku virallinen huomautus olisi tarpeen. Heillä on kyllä copyright-osio siellä kuvien alla, mutta ChiliWikiä ei ole noteerattu missään. --Chilivaari (keskustelu) 8. elokuuta 2012 kello 09.47 (EEST)

Tuntuu niin turhauttavalta, että meidän pitäisi etsiä heidän sivuiltaan omat kuvamme ja huomauttaa niiden käyttöoikeuksista, mutta tuskin heillä on kuvien alkuperää enää muistissaan. Pitäisi tietysti olla. --Chilivaari (keskustelu) 8. elokuuta 2012 kello 12.06 (EEST)

Anteeksi kovasti! Teksti harhautui vahingossa tänne, kun piti tulla kahvihuoneeseen jatkoksi. Liekkö mennyt eilen väsymyksen piikkiin. Voidaan tämä rimpsu sinne siirtää kyllä. Niin, vähintäänkin pitäisi jotain noottia heittää Hollantilaisten suuntaan. Ei me itsekään olla tänne netistä valmiita kuvia liitetty, vaan jokainen sen on tehnyt omista kasveistaan ja päivitys tapahtuu hitaasti, mutta varmasti. Säälittävää tuollainen "varkaus", enkä anna minkäänlaista arvoa koko sivustolle! :( Toni.A 8. elokuuta 2012 kello 15:36 (EEST)

Otan sivuston tarkempaan tarkasteluun viikonloppuna ja laitan huomautuksia webmasterille.

Chiliwikistähän saa lainata tekstiä ja kuvia, mutta lähde on aina mainittava. http://creativecommons.org/licenses/by-sa/1.0/fi/ --Zabi (keskustelu) 8. elokuuta 2012 kello 19.50 (EEST)